уторак, 28. април 2009.

ZABAVA




Budva, crnogorska turistička metropola, pravo je mjesto za sve koji vole provod, zabavu i besane noći, mjesto za one one koji zapravo vole aktivan odmor.




Mnogima koji posjete Budvu noćni život je najzanimljiviji dio odmora. U omiljenom ljetovalištu mladih možete birati između svih vrsta muzike, pozorišta, restorana, kafea, mode i glamura. Na raposlaganju vam stoje brojne terase i kafići u, i okolini Starog grada, koji privlače ljude raznih profila, od onih koji uživaju u zvucima najnovije domaće i inostrane pop muzike, do onih koji vole mirnija i opuštenija mjesta.


Na pojedinim plažama, koje podsjećaju na najegzotičnija svjetska mjesta, žurke traju i preko dana a provod se, u brojnim plažnim barovima, nastavlja i nakon zalaska Sunca. Prođete li glavnim šetalištem od Starog grada, pored glavne gradske pošte, do kraja Slovenske plaže, iz okolnih klubova i diskoteka na otvorenom, koje posjećuju mlađe generacije, privućiće vas luda atmosfera i glasna muzika. Izaberite način zabave koji vama odgovara jer možete naći mnogo toga zanimljivog u gradu u kojem noći ne služe za spavanje.

0 коментара:

Постави коментар